onsdag 7 januari 2009

Så har vi städat ut julen...

...både här hemma och på lagret. Här hemma fick jag fantastisk hjälp av mina två busfrön som är 6 och snart 3 år. De sprang upp och ner och hämtade tomtar och pynt som vi packade ner i jullådorna igen.

Min 6-åring hade samtidigt som han packade tomtar djupa funderingar kring om tomten verkligen skulle kunna hålla koll på honom under hela året. Kanske kunde det vara så att tomten bara hann med det precis före nästa jul. Jag sa att tomten nog var ganska trött efter jul så han skulle nog ta lite semester, men sen skulle han nog "ha koll" igen. Det svaret var 6-åringen nöjd med och kände nog en litet uns av lättnad.

Vi har också tagit lite semester efter en något hektiskt men rolig tid före jul. Men nu är det full rulle igen. Beställningar har börjat trilla in och vi packar och skickar så fort vi kan som vanligt.

Vi har städat lite på lagret och rear ut sådant som vi har endast ett fåtal av, eller som är bundet till julsäsongen.

Då vi har blicken framåt och redan har börjat få "vårkänslor" så har vi också en omröstning på hemsidan där du gärna får tycka till. Vad skulle göra ditt hem mer vårlikt? Vilka saker skulle du vilja hitta i vår butik. Berätta gärna!

Inga kommentarer: